پختن کاکتوس

اگر مدتی را به پیاده‌روی در محوطه‌های ریزورت کوهستانی قرمز یا پیاده‌روی در و اطراف دره برفی بگذرانید، متوجه می‌شوید که یکی از چیزهایی که ما به وفور داریم (علاوه بر صخره‌های قرمز زیبا، آسمان آبی بی‌پایان و آفتاب بی‌رحمانه) کاکتوس است. یک گونه خاص مورد علاقه ما است – برگ های پارو مانند، گل های رنگارنگ و میوه قرمز یاقوتی آن باعث می شود که گلابی خاردار به راحتی شناسایی شود.

این احتمال وجود دارد که حتی اگر از روی دید آن را تشخیص ندهید، زمانی که با ما هستید آن را در غذاهای ما تجربه کنید. ما هر دو برگ (معروف به nopales) و میوه (ما آنها را گلابی خاردار می نامیم، اما نام سنتی این میوه شیرین ماهی تن است) برداشت می کنیم. جمع آوری این اقلام پیچیده نیست، اما شما یک جفت دستکش کار سنگین و یک جفت انبر بلند می خواهید تا از خارهای بزرگ و کوچک محافظت کنید.

برگ ها را می توان در تمام طول سال جمع آوری کرد، در حالی که میوه از اواخر سپتامبر تا اواسط دسامبر آماده چیدن است. اگر در محل زندگی خود هیچ کاکتوس و یونجه وحشی تلخ رشد نمی کند، همیشه می توانید آن را در خواربارفروشی محلی آمریکای لاتین خود پیدا کنید، جایی که برگ های خاردار شده به طور کامل یا از قبل خرد شده فروخته می شوند و آماده برای برشته کردن، سرخ کردن، کبابی کردن و غیره هستند. .

کاکتوس منبع سنتی غذا و طب سنتی در سراسر مکزیک و منطقه بیابانی جنوب غربی ایالات متحده است و یک عنصر واقعاً پایدار است – برای رشد نیازی به آبیاری، کود دهی یا کشت ندارد. من به طور نیمه شوخی از نوپال به عنوان یک ماده “جنجال برانگیز” (مثل گشنیز) یاد می کنم زیرا چیزی است که مردم معمولاً آن را دوست دارند یا از آن متنفرند. این به این دلیل است که کاکتوس طعم نسبتاً متمایز و تلخی دارد و همچنین می تواند قوام لزج داشته باشد. از طرف دیگر میوه آن بسیار شیرین است.

هر دو میوه و برگ ها منبع طبیعی فیبر، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی از جمله پتاسیم و منیزیم هستند. آب کاکتوس یک الکترولیت طبیعی است که آن را جایگزینی کم کالری، پایدار و سالم برای نوشیدنی های ورزشی شیرین و آب نارگیل می کند. مطالعات نشان داده اند که کاکتوس میوه کاکتوس حاوی ترکیباتی است که در کاهش قند خون و کلسترول بالا مفید است. در مکزیک، سال‌هاست که برای درمان دیابت استفاده می‌شود. ژلی که بافتی لزج ایجاد می کند، مانند آلوئه ورا، برای تسکین سوختگی مفید است.

ما از برگ کاکتوس به روش های مختلف استفاده می کنیم و ابتدا آن را برشته می کنیم تا همزمان خارها را جدا کرده و بپزیم. سپس آن را با جیکاما، مرکبات شیرین، چیلی سوخاری و سرکه در سالاد می‌ریزیم، آن را در پوسول (خورش چیلی سبز) مخلوط می‌کنیم و یا به صورت نواری برش می‌دهیم و به تاکوهای گیاهی و تخم‌مرغ‌های همزده اضافه می‌کنیم. میوه گلابی خاردار بو داده و با شکر، آب و اسید سیتریک پخته می شود و در شربت، چای سرد، لیموناد، سس باربیکیو و کوکتل دراستفاده می شود. شما همچنین خواهید دید که آن را به عنوان جایگزینی برای شربت افرا با پنکیک ما ارائه می دهد.

وقتی صحبت از پنکیک شد، یکی دیگر از ساکنان بیابان که در غذاهای خود گنجانده ایم، لوبیا درخت کهور است. اگرچه تصور کهور معمولاً تصوراتی از برشته دودی و خوشمزه کباب شده یا استیک نواری کباب شده روی چوب سوزان را به ذهن متبادر می کند، غلاف لوبیا را نیز می توان برداشت و به آرد آسیاب کرد. نتیجه هم فاقد گلوتن است و هم پروتئین بالایی دارد و جایگزین خوبی برای افرادی است که به دنبال پرهیز از گلوتن و آرد سفید هستند. همچنین حاوی مقدار زیادی فیبر است، بنابراین بر خلاف آرد یا قندهای سفید سنتی، باعث افزایش قند خون نمی‌شود و در واقع به شما کمک می‌کند برای مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید. کهور همچنین حاوی کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن و روی است. ما به طور مرتب پنکیک آرد کهور را برای همراهی با شربت گلابی خاردار خود ارائه می دهیم.

اگر در ماه‌های پایانی پاییز از استراحتگاه دیدن کردید، ممکن است ما را در حال برداشت میوه گلابی خاردار از باغ خوراکی خود ببینید. تشخیص ما آسان خواهد بود – فقط به دنبال کت سفید، انبر فلزی بلند و یک سطل پنج گالن باشید. اگر خوب بپرسید، به شما اجازه می‌دهیم که شرکت کنید (یا حتی به شما اجازه می‌دهیم برداشت محصول را به عهده بگیرید). سپس می‌توانیم بعداً در آشپزخانه دور هم جمع شویم تا شربت گلابی خاردار درست کنیم، و شاید حتی یک یا دو شیشه را بطری کنیم تا برای دوستان و خانواده خود به خانه ببرید. در عین حال، از گل های زیبای کاکتوس… از راه دور لذت ببرید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.