ترشی انبه مهران فوری تهیه شده با انبه خام یک ترشی سریع به سبک آندرا با حداقل مواد اولیه است.
بهار یا شروع تابستان میوه مورد علاقه ماست و انبه میوه مورد علاقه ماست. ما انبه را به هر شکلی دوست داریم و واقعاً معتقدیم انبه سلطان همه میوه هاست.
به طور جدی، انبه را می توان به صورت خام یا رسیده استفاده کرد و در هر صورت طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد. ما قبلاً این باغ بزرگ درختان انبه را در نزدیکی خانه دوران کودکی خود داشتیم و من، دوستان و برادرانم این همه انبه را از آنجا دزدیدیم.
به هر حال، انبه خام در بسیاری از دستور العمل های خوشمزه مانند ترشی، دال انبه، سالاد، پانا یا فقط با کمی نمک و پودر چیلی استفاده می شود.
حتی من را با غذاهای خوشمزه ای که با استفاده از انبه رسیده درست می شود شروع نکنید.. خوشمزه!تهیه ترشی آوکایا یا ترشی سنتی انبه یک فرآیند بسیار بزرگ است که با خرد کردن تن انبه و مخلوط کردن ادویه ها در یک ظرف بزرگ شروع می شود و اجازه می دهد آن را برای چند روز در آفتاب بماند.
ترشی تهیه شده از این طریق در تمام طول سال ماندگاری دارد و ماندگاری بالایی دارد. از طرف دیگر، این ترشی فوری به سبک آندرا، فقط مواد را مخلوط می کند و اجازه می دهد ترشی به مدت 10 دقیقه بماند تا آب آن آزاد شود.
ترشی با ماندگاری طولانی تری آبدارتر می شود. این ترشی اما ماندگاری کوتاه تری دارد اما می توان آن را برای مدت طولانی تری در یخچال نگهداری کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.