تهیه محصولات تخمیر شده با لیمو

لیموهای ارگانیک از Jiuru، Pingtung، تایوان به دست آمد. لیموها برداشت، چیده، شسته و خشک شدند و Lactobacillus OPC1 توسط Openmind Co. Ltd. تهیه شد.

سپس کل لیمو با دستگاه آب‌گیری مرکبات به آب ریخته شد لیست کالاهای صادراتی ایران به قطر و دانه و پالپ آن خارج شد.

LJ که دارای ارزش Brix 7-10 درجه بریکس و مقدار pH 2.5-2.8 است در یک مخزن تخمیر با لاکتوباسیلوس OPC1 (0.1٪ پودر و با وزن آب لیمو محاسبه شده) قرار داده شد و در دمای 25 درجه سانتیگراد تلقیح شد.

سویه به مدت 30 دقیقه فعال شد و برای جلوگیری لیمو شیرین برای سرماخوردگی از ایجاد توده به هم زد.

پس از تلقیح در مخزن تخمیر، مخزن باز شد و به مدت 15 دقیقه بهم زد. پس از 24 ساعت ماندن، مخزن به مدت 30 دقیقه به هم زده شد و سپس هر 48 ساعت به مدت 30 روز هم زده شد.

پس از 30 روز تخمیر، فرآیند بالغ به مدت 60 روز با فرکانس هم زدن به مدت 30 دقیقه هر 72 ساعت ادامه یافت. محتوای قند 3-6 درجه بریکس تعیین شد و مقدار pH 2.3-2.7 بود.

این شاخص نقطه پایانی تخمیر است زمانی که لایه های بالایی و پایینی لیست کالاهای مجاز برای صادرات به عراق محصول نهایی به وضوح از هم جدا می شوند و لایه بالایی زرد روشن و لایه پایینی زرد تیره است.

محصولات غیر استریل تخمیر شده ماشین ظرفشویی ال جی ساخت کره با لیمو (NLFP) از نمونه های استریل نشده به دست آمد.

محصولات استریل شده تخمیر شده با لیمو (LFP) پس از استریل شدن نمونه در دمای 80 درجه سانتی گراد به مدت 1 دقیقه و LJ پس از فشار دادن و برداشتن دانه ها و خمیر کاغذ به دست آمد.

سه نمونه قبل از استفاده در دمای 18 درجه سانتیگراد نگهداری شدند. NLFP و LFP به غلظت های 1، 10، 25، 50 و 100 درصد با آب مقطر برای تجزیه و تحلیل آنتی اکسیدانی تنظیم شدند.

  • منابع:
    1. Lemon juice bioactivity in vitro increased with lactic acid fermentation
  • تبلیغات: 
    1. تولید پنل خورشیدی از برگ درختان!
    2. پرورش میگو در دمای 70 درجه سانتی گراد با موفقیت انجام شد!
    3. کاربرد پارچه مبلی برای نشیمن و مکان های برای استراحت
    4. کشف عنصر جاودانگی در عسل سبلان!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.