خواص معجزه آسای دارچین حقیقت یا افسانه؟ آیا واقعاً می توان از آن نه تنها در آشپزی، بلکه برای بهبود سلامت عمومی استفاده کرد؟
دارچین کوبیده ادویه ای با عطر ترش و طعم کمی تند است که اغلب به صورت آسیاب شده یا به شکل چوب فروخته می شود. از پوست درخت برگریز همیشه سبز از خانواده لاوروف، جنس دارچین ساخته شده است.
حدود 300 گونه در جهان با خواص طعم و بوی متفاوت وجود دارد.
شکل نهایی چوب های سخت پیچ خورده که در آشپزخانه استفاده می کنیم پس از خشک شدن تک تک نوارهای پوست به دست می آید.چه کسی طعم شگفت انگیزی که یک لمس دارچین به هر دسر می دهد را دوست ندارد؟
بوی دارچین بخشی از خاطرات دوران کودکی بسیاری از نسلها است که همیشه با آشپزخانه مادربزرگها پیوند خورده است.
این چاشنی معطر با طعمی شیرین و چوبی از درخت دارچین یا دارچین مخصوصاً از پوست آن استخراج میشود و از چوب یا پودر دارچین به عنوان مادهای در بسیاری از دسرها، عرقیات و اسموتیها و همچنین در خورشهای گوشتی استفاده میشود.
دارچین بومی سریلانکا، سیلان باستانی و افسانه ای است که در برمه، برزیل، چین نیز کشت می شود. آنتیل، گویان، سیشل و موریس و اندونزی، بیش از 100 گونه از درخت دارچین وجود دارد.
در این مقاله قصد داریم خواص و فواید دارچین را کشف کنیم تا از تمام کمک هایی که دارچین به ما برای سلامتی ارائه می دهد، مطلع شوید.دارچین دارای خواص و فواید بسیاری است.
بنیاد تغذیه اسپانیایی (FEN) این موضوع را جمعآوری میکند که چگونه دارچین منبع مهمی از مواد مغذی است که به دلیل محتوای کلسیم و آهن و همچنین روی، سلنیوم، پتاسیم، ویتامین B6 و C و همچنین فیبر، کربوهیدرات، ویتامین A برجسته است. ویتامین B8، منیزیم و فسفر.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.