انار منبع مهمی از چندین ترکیب زیست فعال با خواص مفید است. همانطور که به طور گسترده در ادبیات توضیح داده شده است، انار را می توان به عنوان یک غذای کاربردی در نظر گرفت که می تواند وضعیت سلامتی خود را حفظ کند.
مقاله مروری حاضر به خلاصه خواص انار مانند اثرات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد پیری، پری بیوتیک و ضد سرطانی و همچنین نقش محافظتی آن در برابر اختلالات متابولیک و بیماری های قلبی عروقی می پردازد.
انار دانه سیاه یزد و ترکیبات گیاهی آن می تواند از بروز چندین بیماری مزمن جلوگیری کند. علاوه بر این، انار را می توان مکملی برای استراتژی های درمانی فعلی در نظر گرفت که می تواند اثربخشی درمان استاندارد را بهبود بخشد و عوارض جانبی را کاهش دهد.
با این حال، مطالعات بیشتری برای روشن شدن بهتر مکانیسمهای عمل و اثرات هم افزایی فیتوکمیکالهای موجود در انار مورد نیاز است.
با توجه به داده های فعلی، انار ممکن است یک راه امیدوار کننده در برابر شایع ترین بیماری های مزمن، از جمله سرطان باشد. انار با نام گیاهشناسی Punica granatum L. میوهای است که عمدتاً مصرف میشود و از درخت برگریز جنس Punica L. خانواده Punicaceae به دست میآید.
این میوه نام خود را از کلمات لاتین “pomus” و “granum” (سیب با دانه) به ارث برده است که به بخش مصرفی درخت انار اشاره دارد.
از نظر تاریخی، قدمت درخت انار به اوایل عصر مفرغ (3500-2000 قبل از میلاد) با یافته های فسیلی (دانه ها، برگ ها و شاخه ها) عمدتاً در آسیای مرکزی، منطقه مدیترانه و خاورمیانه کشف شده است. در حال حاضر در آمریکای شمالی و جنوبی، خاورمیانه و منطقه قفقاز، آسیای جنوبی و مرکزی، شمال و مناطق گرمسیری آفریقا و همچنین در منطقه مدیترانه از جمله سیسیل کاشته می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.